Oppdatert informasjon vedrørende solskjerming fra Kjells markiser

Det er avtalt at alle eiere i Stenbråtlia borettslag vil motta 40% rabatt på hele sortiment til Kjells markiser.

Alle kan ringe selger direkte på på mob. 91575085 eller ringe inn til Kjells markiser 81500570 for individuell avtale om tilbud på solskjerming.

Andre betingelser:

  • Ordre over kr. 20.000.- inkl. mva. skal forhånd betales med 50% før montering.
  • Leveringstid 3-5 uker.
  • Leveringstiden kan avvike begge veier uten at dette påvirker ordrens gyldighet og den avtalte pris.
  • Markise duk som er valgt: 407/24 mørk grå.
  • Screen duk som er valgt: 087 grå/sort.
  • Rabatten er en løpende rabatt for borettslaget, som løper til vi eventuelt bytter leverandør (med noen forbehold blant annet for valuta svingninger).

Elektriske tilkoblinger må utføres av autorisert elektriker.

Vi har følgende føringer for solskjermingsmonteringen:
1. Vi ønsker montering av zip-screen under vannbord på de vinduene hvor monteringen ikke kommer i konflikt med en dør.
2. Der det ikke er mulig å montere under vannbord på grunn av dør (balkong og takterrasse) ønsker vi montering over vannbord. Der må skinnene da monteres ut på klosser, men vi prøver å få til en løsning frem mot montering med utforing med bord.
4. Ved montering av markise må det tas noen hensyn ved montering for å sikre en sikker montering. Montør fra Kjells markiser skal være klar over dette, men det kan være lurt å sjekke/se hos en nabo for å sikre at dette blir gjort på en god måte.
5. De produktene som er forhånd-godkjent av styret er zip-screen på alle vinduer man ønsker og kassettmarkise over balkong og terrasser (terrasser på fremsiden av C-hus, kjøkkenterrasser på alle hus og terrasser på fremsiden av B-hus, og eventuelt fremtidige terrasser på fremsiden av A-hus). Vertikal markise på innsiden av takterrassen legger vi ikke tunge føringer for, annet enn at vi anbefaler å bruke samme farge som for øvrige markiser. 

Merk at vi kun anbefaler parasoll som solskjerming på takterrassen. Dette etter samtaler med en rekke leverandører hvor problemer med snø som raser fra takene, høyde, innfesting med mer er diskutert uten å finne en tilfredsstillende løsning. Også parasoller må være forsvarlig sikret slik at de ikke forsvinner med vinden.

Merk at all utvendig solskjerming annet en zip-screen og kassettmarkise levert av Kjells Markiser er søknadspliktig før man monterer i henhold til borettslagets vedtekter.