Arbeider på fasadene og trapp til gangvei

Fra onsdag til fredag første uken i november og to uker fremover (uke 44-46) vil det pågå endel reklamasjonsarbeide på utsiden av husene våre av WK og Bryn BK. I tillegg vil PEAB bygge en trapp. Arbeidet vil foregå i tidsrommet 07-17:00 hver dag avhengig av været.

Arbeid på fasader

Det vil blant annet bli malt limdragere, byttet ut dårlige bord på vegger, justert musefangere, og rettet opp feil på enkelte terrasser og plattinger.

Vi må være innstilt på at det vil kunne dukke opp håndverkere utenfor vinduene og på balkonger i denne perioden. Alle tømrere kan norsk.

Det vil antagelig bli endel varebiler, tilhengere og en bomlift parkert på området, så vi ber alle til å parkere sine biler i garasjen i hele perioden. (unntatt styreleder som låner bort sin garasjesplass til WK i perioden for lagring av utstyr).

Styret har også gitt WK tillatelse til å bruke strøm fra utestikkene våre der det er mulig. De vil flytte seg rundt og strømbruken blir spredt og lite for den enkelte beboer.

Arbeid på ventilasjonsanlegg

Det vil fra Bryn BK bli satt hetter på ventilasjonsinntak (kun for to-etasjer-hus med inntak og uttak rett ved siden av hverandre) for å dempe innsug av kjøkkenvifte, dette vil sannsynligvis vil bli utført i samme tidsrom.

Trapp opp til gangvei

PEAB starter byggingen av en trapp fra enden av vår vei og opp skråningen til gjesteparkeringen til Mikkelshøgda i uke 45. Arbeidet vil vare i 3-4 uker. Denne trappen er ment som tilgang til skole og barnehage frem til det etableres en permanent gangvei inn til neste byggefeil. Borettslaget får økonomisk støtte fra utbygger til vedlikehold av denne trappen i fem år.