17. mai 2020 markering

Årets 17. mai blir veldig annerledes. Derfor ønsker styret å invitere til en liten markering i borettslaget for liten og stor.

Det er lagt endel begrensninger på hva man har lov til og ikke grunnet Korona-situasjonen og styret ønsker å få til noe innenfor de rammene som er gitt.

Det er i skrivende stund tillatt å samle opp til 50 mennesker på ett begrenset område utendørs forutsatt at man klarer å holde 1 meters avstand og at det holdes oversikt over deltakere.

Derfor ønsker styret å bruke øvre plan i garasjen til å synge nasjonalsangen klokken 13:00 og servere pølser, kaker og is. Her vil vi registrere deltakere og holde oversikt over antall personer på planet samtidig, samt lage oppmerkinger i asfalten for å sikre avstand.

Vi ber om at så mange som mulig flytter bilene sine vekk fra øverste plan i garasjen og gateparkeringene i borettslaget på 17. mai, ihvertfall fra klokken 12:00 til 17:00. Det er mulig å parkere ute i Stenbråtveien.

Oppmøte er klokken 12:45 så vi er klare for å ta felles sang klokken 13:00 (streamet fra NRK).

Vi ønsker også å arrangere noen leker for barna litt spredd utover i borettslaget.

Høres dette gøy ut? Vil du være med? Vi trenger hjelp, så kanskje du også vil bidra litt?

Merk at vi kan ha maksimalt 50 påmeldte og adgangskontroll i henhold til myndighetenes rettningslinjer, så det er førstemann til mølla og bindende påmelding.

OPPDATERT 14. mai: Vi er nå 50 påmeldte, så påmelding er stengt.

NB: De som kan bidra bes møte opp 12:30.

NB2: Vi tar forbehold om at det kan komme endringer i rettningslinjer fra myndighetene som kan begrense eller utvide mulighetene for en markering.