Oppstart solfangerfjerning

Her kommer viktig info alle må lese angående oppstart, innsamling av nøkler og rydding av boder.

Den 6. april, dagen etter påske starter EnergiCo prosjektet med å fjerne solfangerene og bygge om det tekniske rommet.

De begynner i 69- og 71-rekka og jobber seg fremover.

Rydding av teknisk rom

Teknisk rom må være helt fritt for løsøre når håndverkerne kommer til ditt hus.

Rekke 69 og 71 må ha dette ryddet den 6. april. Rekke 67 og 65 må være ryddet til mandag uka etter (uke 15). Etter det vil gi gi beskjed med en ukes varsel til neste rekke, osv. Det vil bli gitt beskjed på SMS.

Sørg også for at de har klar vei ut av huset, den store tanken skal bæres ut av to mann med en tralle, så det kan være lurt å rydde i gangen (eller soverommet avhengig av hustype) slik at de kommer frem med en tralle som er nesten like bred som døråpningen.

Arbeider på tak

Når de fjerner solfangerene på takene vil de bli demontert og lagt i store sekker på taket. Disse sekkene blir hentet av lastebil med lift senere.

Det kan ta en ukes tid fra de er demontert til de hentes. Dette vil være skarpe og potensielt knuste gjenstander, så hold barn unna takterrasene til avfallet er fjernet.

Arbeidene på takene er ikke nødvendigvis synkronisert med arbeidet på det tekniske rommet da det har dukket opp noen utfordringer rundt de som skal gjøre det arbeidet.

Arbeider i huset

Det jobbes primært på teknisk rom, men de må også teste termostatene i de forskjellige rommene.

Disse termostatene og styringsenheten vil ikke bli montert på veggen, det kan dere gjøre selv, evt legge dem på hyller eller skap. De er trådløse og batteridrevet. Det vil bli gitt en kort opplæring.

Den gamle styringsenheten fra Aventa blir ikke demontert, det kan dere gjøre selv om dere ønsker det i etterkant. Den vil ikke lenger ha noen funksjon.

Koronatiltak

Vi ber om at dere ikke oppholder dere i samme rom som arbeiderne. Er det barn hjemme, sørg for at de er i en annen etasje.

Er noen i deres husstand i karantene, si ifra til styreleder umiddelbart så vi får planlagt alternative tider for deres hus.