Status og muligheter på teknisk rom

Her er en status og viktig informasjon om muligheter for tilpasning av varmtvannstank på teknisk rom.

Prosjektet med ombygging av teknisk rom og demontering av solfangere har hatt en noe treg start.

Vi ber alle om å smøre seg med tålmodighet, det har vært noen ukjente faktorer som har gjort at EnergiCo har måttet justere litt hvordan de jobber, og det har kommet noen tillegg som går ut over risiko-budsjettet vårt.

På det tekniske rommet så har styret besluttet å ta en ekstra kostnad ved å flytte røret til varmtvannstanken opp i tak og langs vegg. Dette vil gjøre det estetisk penere og gjøre rommet mer praktisk uansett formål.

Vaskesøyle endring

Etter fjerning av solfangertanken har man også sett at det å sette en vaskesøyle for de som har bestilt det på langveggen, ikke er fysisk mulig.

Derfor vil vaskesøylene monteres på den innerste kortveggen. Dette medfører ingen merkost.

Varmtvanntank endringsmulighet

Se bilde øverst av en bolig som er ferdig, men som ikke har vaskesøyle. Vaskesøylen vil bli montert midt på kortveggen ved siden av varmtvannstanken.

Når vaskesøylene nå skal monteres på kortveggen kom det opp at det antagelig er betydelig mer praktisk for dere at varmtvannstanken står på motsatt hjørne av rommet enn den gjør nå.

Antagelig både for de som skal ha vaskesøyle, men også for de som ikke skal ha det, da vil det hjørnet kunne brukes til hyller, skap, etc…

Styret ønsker ikke å bruke av likviditeten vår på dette, men de beboere som måtte ønske å flytte varmtvannstanken kan avtale det direkte med EnergiCo når de er og jobber hjemme hos dere.

En eventuell flytting av varmtvannstanken vil ha en egenandel på kroner 4500,- som styret vil fakturere den enkelte beboer i etterkant.

EnergiCo vil rapportere til borettslaget hvem som eventuelt ber om å få flyttet varmtvannstanken, så dere trenger ikke kontakte styret.