Godt nytt år til alle!

Da var 2017 forbi og de fleste av oss har bodd her i Stenbråtlia i tre år. 2017 var ett godt år for borettslaget.

Styret hadde de to første årene hatt hovedfokus på reklamasjonssaker mot utbygger. Dette gav gevinst i 2017. Vi fikk endelig gjennomslag for flere viktige reklamasjonspunkter. Dette har blant annet ført til at vi har fått en flott trapp som midlertidig gangvei til skolen og at vi har fått byttet ut mange planker på fasadene.

Det står desverre fortsatt igjen noen felles reklamasjonssaker, men styret og reklamasjonsutvalget har god tro på at dette vil bli løst iløpet av 2018.

Økonomi

Økonomien i borettslaget er god. Det forrige styret gjorde noen gode grep for å spare penger til fremtidige vedlikeholdsoppgaver og det nye styret har fulgt opp denne grunntanken.

Vi har i 2017 skiftet forsikringsselskap, noe borettslaget har spart mye penger på. Vi har også reforhandlet avtalen med Canal Digital som har gitt de aller fleste beboerne mye raskere bredbånd til en betydelig lavere sum.

Sosialt

Vi har hatt flere hyggelige sosiale arrangementer i 2017. Vi hadde en flott dugnad med påfølgende sommerfest på den eneste soldagen i mai. Så arrangerte vi en fantastisk Halloween-feiring med våre gode naboer i Mikkelsgrenda i oktober og avsluttet det hele med en veldig hyggelig julegran-tenning i desember med vafler, gaveposer og julesanger.

Det gleder også styret å se at beboere på eget initiativ arrangerer sosiale hendelser for hele borettslaget, som for eksempel det som etterhvert har blitt den årlige nissefesten i skogen.

Facebook-gruppen til borettslaget blomstrer og er aktiv til alle mulige formål, det er bra. Det begynner også å bli endel aktivitet i Nabohjelp-app’en til Obos for området rundt oss, så den kan det være en ide å ta en titt på om du ikke allerede har gjort det.

Hva venter i 2018?

Styret har ingen planer om å hvile på laubærene i 2018. Vi har blant annet som mål å få asfaltert de nye parkeringsplassene ved nedre lekeplass, få opp en felles redskapsbod som alle kan benytte og vi skal bruke alle pengene vi har fått fra Obos og Bymiljøetaten på å plante frukttrær og bærbusker.

Med det ønsker styret alle beboere en trygg nyttårsfeiring og ett riktig godt nytt år!