Husk å bruke garasjen!

En av de vanligste klagene vi får inn til styret er manglende kapasitet på gjesteparkeringen. Vi ber alle om å bruke garasjen som hovedprinsipp.

Styret har aldri ønsket å innføre parkeringskontroll i vårt borettslag og vi tror fortsatt ikke det er behov for det, med det fordrer vi alle skjerper oss litt.

Vi har alle en parkeringsplass i garasjen, også har vi 27 markerte plasser ute i gatene, det burde være mer enn nok uten at beboere må ty til oppfordringer på Facebook gruppen vår for at bursdagsgjester og lignende skal få parkert.

Har du to biler må nødvendigvis en stå ute i gatene våre, men for at vi skal ha plass til gjester, noe vi alle har fra tid til annen, så må vi alle bli generelt flinkere til å parkere bilene våre i garasjeanlegget.

Selvfølgelig skal det være lov å parkere utenfor huset en stund med varelevering og lignende, men bilen trenger ikke stå der hele kvelden eller på dagtid i helgene.

Dette er spesielt ett problem på det øvre området der tidvis alle parkeringsplassene, inkludert snuplassen (som det er merket tydelig parkering forbudt på) blir brukt av beboere.

Styret vil nødig måtte innføre en form for parkeringsbevis og kontroll, men det kan bli noe vi må vurdere om forholdene ikke blir bedre.