Årsmøte digitalt og fysisk

Årets generalforsamling kommer til å bli veldig annerledes. Vi kjører selve generalforsamlingen digitalt over en uke, med ett fysisk beboermøte for de som ønsker å kunne stille spørsmål.

Om ikke lenge vil alle få innkallingen til møtet med den vanlige årsmeldingen i postkassen med komplett regnskap, budsjett og innkommende forslag. Her vil det stå beskrevet hvordan du kan delta på generalforsamlingen digitalt.

I praksis betyr det at alle andelseiere må registrere seg på https://vibbo.no/ med det mobilnummeret du tidligere har oppgitt til Obos. Det kan være lurt å teste dette allerede idag så du slipper å stresse med det når det nærmer seg tid for å stemme.

Det digitale generalforsamlingen vil være åpen for kommentarer og avstemning i åtte dager fra klokken 08:00 den 11. juni til klokken 16:00 den 19. juni.

Fysisk beboermøte

Grunnet Korona-situasjonen stiller det ingen forretningsfører eller møteleder på en fysisk generalforsamling i år, derfor arrangerer vi heller ett beboermøte som ikke har noen beslutningsmyndighet, men som gir de som ønsker det en mulighet til å snakke med styret og stille spørsmål i felleskap.

Dette beboermøtet blir torsdag den 11. juni klokken 18:30 i personalrommet på Stenbråten Skole, samme dag som den digitale generalforsamlingen åpner.

Grunnet myndighetens begrensning for forsamlinger på maks 50 personer, avstandsregler og krav om kontroll på hvem som deltar må vi desverre begrense deltakelsen på dette beboermøtet til 1 person per husstand.

Det vil bli ført liste ved døra over deltakere.