Ny avtale og utstyr fra Telenor

Dere alle burde nå ha fått en pakke på posten med ny dekoder og ny ruter, samt returlapp. Her er litt viktig informasjon.

Styret har forhandlet frem en ny grunnpakke kalt Frihet. Denne vil gi hver husstand ett visst antall poeng dere kan bruke på bredbånd, streamingtjenester og TV-kanaler. Helt etter eget ønske.

Denne grunnpakken er ikke helt klar fra Telenor sin side, så i påvente av at dere får levert Frihet har dere nå fått produktpakken Komplett 350.

Dette kan dere lese mer om i dette nyhetsbrevet fra Telenor.

Teknisk utstyr

For å få tilgang til Frihet på TV’en må dere benytte den tilsendte nye dekoderen.

Ruteren som er tilsendt skal være kraftigere enn den originale som fulgte med husene tilbake i 2014, men du trenger ikke bruke denne om du har eget utstyr du heller vil bruke for trådløst nettverk.

Uansett må du returnere både gammel dekoder og gammel ruter, inklusive kabler til Telenor. Du skal ha fått en returseddel i posten.

NB: Noen beboere har oppdaget at det på returlappen står at pakken kan være 0,2kg, mens dekoder og ruter tilsammen veier rundt 2 kilo. Styret har fått verifisert med Telenor at dette ikke gjør noe, det er bare å pakke utstyret i en eske, klistre lappen på og levere den på nærmeste postkontor/post-i-butikk.