Felles redskapsbod

Etter å ha snakket om det i flere år, er endelig redskapsboden vår på plass. Tanken er å ha en felles redskapsbod der vi deler på hageutstyr, verktøy og lignende. Det er bare å bidra med utstyr.

Boden står ved nedre lekeplass og har to rom. Styret er er litt usikre på hvordan vi ønsker å bruke disse to rommene, så vi ber alle om å foreløpig kun benytte rommet til venstre (det største rommet).

Styret planlegger også å få på plass noen hyller på veggene og sånt etterhvert, men har du utstyr av forskjellig slag du ønsker å donere til felleskapet, er det bare å legge det i det store rommet. Tusen takk til Magne som allerede har fylt opp boden med gressklipper, kantklippere og annet utstyr!

Koden til låsene på dørene er sendt ut på SMS til alle beboere, skulle du ha mistet denne, ta kontakt med styret eller spør en tilfeldig nabo.

For å fortelle litt om boden, så var det Grethe som tipset styret om ett firma som heter Smiløkka Arena AS. Dette er en produksjonsbedrift og tiltaksarrangør for NAV. Med andre ord tilbyr de arbeid og fellesskap for personer som har en uføretrygd, men som likevel ønsker arbeid og samhørighet med andre i stor eller mindre grad.

Smiløkka har dyktige fagfolk som instruktører, så boden er bygget fagmessig og med kjærlighet av mennesker som har det gøy på jobb når de er i form til å være på jobb.

Dette syntes styret var en strålende ide og vi har fått en håndlaget bod av ypperste kvalitet til omtrent samme pris som en masseprodusert bod fra Maxbo eller lignende ville kostet oss.

Boden vil bli malt i borettslagets farger iløpet av høsten når resten av boligene også blir malt.

NB: Styret har også merket opp parkeringsplassene ved siden av redskapsboden, vi har med dette grepet økt kapasiteten ved nedre lekeplass fra 5 til 7 gjeste-parkeringsplasser. Merk også at vi har skravert ut den gamle parkeringsluken foran lekeplassen, dette for å trygge lekeplassen bedre. Vi ber om at folk respekterer dette og heller parkerer på de fine nye plassene.