T-We, ny boks eller ikke?

TV-boksene vi har er nå fem år gamle. Telenor kommer snart til å fjerne funksjonalitet fra dem. Vi ønsker ditt innspill om hva styret skal gjøre.

Høsten 2019 lanserte Telenor en ny brukeropplevelse på deres nyeste TV-bokser og i løpet av våren 2020 vil det komme endringer på alle eldre TV-bokser.

Endring på eksisterende TV-bokser
T-We Boks og T-We Boks II oppgraderes med nye TV-tjenester. Beboere som har disse boksene har fått tilsendt informasjon om oppgraderingen. 

Våre dekodere som fulgte med husene tilbake i 2014 heter T-We Boks Mini som er en eldre TV-boks som dessverre ikke støtter oppgraderingen av tv-tjenesten.

4. mai 2020 forsvinner derfor T-We-tjenestene (Filmleie, arkiv, Start forfra og Min side via TV-boksen). Dersom man ikke benytter disse tjenestene, vil man ikke oppleve noen endring. Tjenestene live-TV, radio og favorittlister vil fortsatt være tilgjengelig på TV-boksen. Dette gjelder også opptakstjeneste hvis man har dette i dag.

T-We Appen er et godt alternativ til TV-boksen
Med T-We-appen kan man se TV hvor og når man vil. Her vil dere også finne ukesarkivet og innhold man har gått glipp av. Appen koster ikke noe ekstra og er inkludert i abonnementet. Appen finner dere i App Store og Google Play. 

Ny T-We Boks 
I forkant av endringen vil alle beboere få god informasjon per epost/brev.

Beboere kan også bestille vår nyeste TV-boks individuelt på Mine sider eller ved å kontakte kundeservice på telefon 915 09000. Ved individuell bestilling er leiepris kr 99 per måned per TV-boks eller kr 129 per måned hvis vedkommende ønsker å ha med opptakstjeneste.

Så kommer vi til spørsmålet

Ønsker du at styret skal forhandle om å få ny TV-boks inn i fellesavtalen. Det vil isåfall bety en lite økning i fellesutgiftene på ett eller annet sted, antagelig mellom 50 og 99 kroner i måneden for alle.

Hvis vi ikke gjør noenting, så vil T-We funksjonaliteten forsvinne fra din T-We boks fra 4. mai. Du kan fortsette å bruke den til vanlig TV og du kan nå T-We tjenestene via Android eller iOS-appene. Samt at du kan tegne eget abonnement på ny boks.

Skal styret forhandle om ny TV-boks i fellesavtalen?

Loading ... Loading ...

Én kommentar til «T-We, ny boks eller ikke?»

Kommentarfeltet er stengt