Generalforsamling og årsrapport

Også årets generalforsamling vil bli digital, men i år vil vi avholde et videomøte i tillegg.

Du vil få en innkalling fra Vibbo åtte dager før generalforsamlingen, som er den 3. juni i år, men vi legger her ut årsrapporten så du kan lese den allerede idag og sette deg inn i sakene. Denne versjonen mangler revisors beretning på grunn av en forsinkelse, men den kommer med i versjonen som legges ut på Vibbo og som dere får på papir.

Registrer deg på Vibbo

Vi ber alle pent om å gå inn på Vibbo allerede idag, de fleste gjorde det ifjor og trenger derfor ikke nå, men det er noen få som ikke har vært der og godkjent kommunikasjon på epost. Det er ikke noe dere må gjøre, men om dere gjør det vil det bli lettere for styret å kommunisere med dere. Så gå inn og dobbelsjekk at du har krysset av for kommunikasjon på SMS og epost.

Planen til styret er å erstatte disse websidene med Vibbo iløpet av neste styreperiode.

Årsrapport

Her er vår årsrapport, men da manglende revisors beretning, det er ingen dramatikk i det, kun en formell saksfeil som har gjort at den måtte en runde til for godkjenning.

Merk at årsrapporten også inneholder alle innkommende generalforsamlingssaker.

Last ned årsrapporten som PDF.