Status solfangerfjerning juni

Her er en status og viktig informasjon for alle i forbindelse med dette prosjektet.

Denne uken jobber de med de tekniske rommene i 87 og 85 rekka. Fra mandag neste uke vil de jobbe med rekke 83. Vi sender ut SMS til de som må sørge for å rydde teknisk rom og vei ut fortløpende.

Kveldsjobbing der mulig

Prosjektet har slitt litt med bemanning, men nå har de fått tak i noen ekstra rørleggere som kan jobbe på kveldstid mandager, tirsdager og onsdager.

Så vi trenger å vite hvem av dere som de ikke har vært hos ennå som kan tenke dere å la dem jobbe frem til klokken åtte om kvelden. Vi trenger at det er endel som kan godta det. Send inn dette skjemaet om det er OK:

Takarbeider

Takarbeidene har blitt kraftig forsinket, men nå starter de opp.

De vil ta alle A og C hus først (to etasjer), de vil da gå igjennom boligen for å aksessere taket og demontere solfangerene. De vil så bli liggende i gule sekker frem til en lastebil kommer og henter dem med kran.

Etter at alle A og C hus er ferdige vil de starte på B husene (tre etasjer). Her vil de bruke lift på grunn av risikoen for fall. Ogås her vil solfangerene bli liggende i gule sekker frem til en lastebil kommer og henter dem med kran.

Fremdrift

Den noe forsinkede starten på prosjektet blir tatt igjen ved at de jobber noe kvelder fremover og målet er nå å bli ferdige med alt av arbeider medio juli.